Skip to content Skip to footer
Icon

Qugey

Adipiscing elit, sed do euismod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua.
Read more
Icon

Bulldog Co.

Adipiscing elit, sed do euismod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua.
Read more
Icon

Envato

Adipiscing elit, sed do euismod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua.
Read more
Icon

Allaz

Adipiscing elit, sed do euismod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua.
Read more
best offers

Services & Prices

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Air Trucking Industry

$100.00Up to a Month
  • Cargo consolidation
  • Express delivery by cargo plane
  • International air freight
Get Now

Sea Trucking Industry

$200.00Up to a Month
  • Delivery to the port
  • Сlearance for loading onboard
  • Сontrol transportation
Get Now

Cars Trucking Industry

$300.00Up to a Month
  • Groupage loading
  • Monitoring of the cargo location
  • Maximum optimization
Get Now

Në Balfin Construction, ne udhëhiqemi nga pasioni ynë për ndërtimin, përkushtimi i palëkundur ndaj cilësisë dhe vendosmëria për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme. Së bashku, le të ndërtojmë një të ardhme që qëndron e fortë, frymëzon brezat dhe ka një ndikim pozitiv në botën që ne jetojmë.

Kozma Heqimi

CEO

Address

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Contact

Phone: +355 698081313

Follow us:

For any questions or inquiries, feel free to contact our team or follow us on our social media profiles.