Skip to content Skip to footer

What we do?

Creating Structures of Excellence

We take immense pride in setting new benchmarks for quality in the Albanian market. The unquestionable quality of our projects is evidenced by numerous undertakings that stand as paragons of contemporary standards.

0
Years of Experience
0
Professionals
0
Successfully Completed Big Projects
0
Million Euros Turnover
Who we are?

Developers of the Largest and Most Prestigious Projects in the Country

With over 20 years of experience in the construction industry, Balfin Construction leverages knowledge and vision to influence how people live, work, and connect. As the developer of the largest and most prestigious residential, tourist, industrial, and commercial projects in Albania, Balfin Construction creates innovative and sustainable solutions that support a healthy and high-standard lifestyle.
Projects such as Green Coast Resort & Residences, Vala Mar Residences, Rolling Hills Luxury Residences, Park Gate, QTU, TEG, Ambassador 1, 2, and 3, along with many others, showcase the high standards and contemporary concepts pioneered by our company in the field of construction.

Në Balfin Construction, ne udhëhiqemi nga pasioni ynë për ndërtimin, përkushtimi i palëkundur ndaj cilësisë dhe vendosmëria për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme. Së bashku, le të ndërtojmë një të ardhme që qëndron e fortë, frymëzon brezat dhe ka një ndikim pozitiv në botën që ne jetojmë.

Kozma Heqimi

CEO
Discover our Vacancy Posts

Become Part of Balfin Construction

Discover our Vacancy Posts

Become Part of Balfin Construction

Keni pyetje? Na kontaktoni:

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë. Ne jemi gjithmonë këtu për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

Adresa: Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Tiranë, Shqipëria

  Copyright 2024 ©Balfin Construction. All Rights Reserved.

  Address

  Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

  Contact

  Phone: +355 698081313

  Follow us:

  For any questions or inquiries, feel free to contact our team or follow us on our social media profiles.