Skip to content Skip to footer

Portofol Punimesh

Gjatë 20 viteve eksperiencë, Balfin Construction ka punuar për zhvillimin e projekteve të profileve të ndryshme, të cilat kërkojnë nivele shumë të larta ekspertize si:
  • Qendra Tregtare: Qendra Tregtare Univers, Tirana East Gate (TEG)
  • Ambiente Tregtare: Zyrat e Plus Communication
  • Objekte Rezidenciale: Ambasador 1, Ambasador 2, Ambasador 3
  • Komplekse Rezidenciale: Rolling Hills Luxury Residences
  • Komplekse Rezidenciale dhe turistike: Green Coast Resort , Vala Mar Residences,
  • Dyqane Markash: Jumbo, Neptun, Zara
  • Njësi shërbimi Veranda TEG
  • Projekte Agrare, Sera: AgroCon
  • Punime Civile e Infrastrukturore
Nëse dëshironi një partner të sigurt biznesi, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë! Ju mund të na kontaktoni në adresën: [email protected].

Address

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Contact

Phone: +355 698081313

Follow us:

For any questions or inquiries, feel free to contact our team or follow us on our social media profiles.