Skip to content Skip to footer

Pozicione Vakante

Më poshtë janë listuar pozicionet vakante në kompaninë tonë. Klikoni për të mësuar më shumë rreth përshkrimit të punës. Nëse këto pozicione vakante përkojnë me zhvillimin tuaj profesional dhe objektivat tuaja të karrierës, ju lutemi të plotësoni formën përkatëse. Ju mirëpresim!

7 Vende Pune në Konstruksion

Inxhinier Zbatimi

Vlore , Palase , Albania
Me kohë të plotë

Inxhinier Elektrik

Vlore , Palase , Albania
Me kohë të plotë

Junior Site Engineer

Vlore , Albania
Me kohë të plotë

Arkitekt

Vlore , Palase , Albania
Me kohë të plotë

Menaxher Kantieri

Vlore , Palase , Albania
Me kohë të plotë

Inxhinier Kostoist

Vlore , Albania
Me kohë të plotë

Drejtues Departamenti Teknik

Tirane , Albania
Me kohë të plotë

Copyright 2024 ©Balfin Construction. All Rights Reserved.

Address

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Contact

Phone: +355 698081313

Follow us:

For any questions or inquiries, feel free to contact our team or follow us on our social media profiles.