Skip to content Skip to footer

Projects in Process

Rolling Hills Liqeni shtrihet mes gjelbërimit të kodrave të Farkës dhe buzë liqenit, në një eksperiencë që ju lejon të shijoni lirinë pranë natyrës, në ajër të pastër.

Një vend qetësie dhe çlodhjeje, për një jetesë elegante, unike dhe luksoze. Rolling Hills Liqeni është konceptuar si një kompleks rezidencial me vila dhe apartamente, një Plazza me të gjitha shërbimet e nevojshme, park të gjelbëruar me terrene sportive dhe akses të drejtpërdrejtë në ‘Lungolagon’ përgjatë Liqenit të Farkës.

Leave a comment

Address

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Contact

Phone: +355 698081313

Follow us:

For any questions or inquiries, feel free to contact our team or follow us on our social media profiles.